06-13 85 49 38 info@tempestade.nl

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Y.O.L.O. – Rosmalen Avenue

Rosmalen Avenue Driesprong 5, Rosmalen, Netherlands

Y.O.L.O Kappers in Rosmalen brengt graag color in your life. En meer dan dat! Ze willen niet alleen meer van zichzelf (en jou!) laten zien, ze willen ook meer van zich laten horen. En voor dat laatste hebben ze Tempestade gevraagd. We gaan er dus zijn, tijdens de Rosmalen Avenue 2019!

Vestingwandeling 2019

Fort Isabella Reutsedijk, Vught

Op zaterdag 25 mei wordt de mogelijkheid geboden om terug in de tijd te wandelen. Volg de 25 km lange route langs o.a. Fort Orthen en Fort Isabella. Lopend door de Moerputten zie je in de verte de Sint-Jan al staan. De start is op de Parade en daar zullen wij er al zijn om […]

Engelenrun 2019

Golfbaan Haverleij Leunweg 40, ‘s-Hertogenbosch, Netherlands

In Engelen wordt al sinds enkele jaren door een kleine groep vrijwilligers een fantastisch hardloopevenement gerealiseerd: De Engelenrun. Tempestade is er vanaf het eerst jaar al bij en we zijn er trots op dat we ook dit jaar weer gevraagd zijn om deze run letterlijk luister bij te zetten.

Personeelsdag Mytylschool Gabriël (Besloten)

Mytylschool Gabriel Kooikersweg 303, Den Bosch

Mytylschool Gabriël is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Een school die bruist van het leven en midden in een samenleving staat die continu aan verandering onderhevig is. Dat bruisende moet natuurlijk ook tot uiting komen tijdens de jaarlijkse personeelsdag. Daarom is Tempestade gevraagd om er voor (en met) het personeel van de […]

Opening Zorgboerderij (Besloten)

Barbara en Fred gaan iets spannends doen: Een volledig nieuw avontuur starten in hun leven, waarbij persoonlijk en zakelijk nieuwe stappen worden gezet. Graag maken wij van dit moment een feestje!

Omloop van Empel

Op 30 juni 2019 vindt de feestelijke vijfde editie van het succesvolle hardloopevenement de Omloop van Empel plaats. Dit jaar alweer de vijfde en dus extra feestelijke editie. Daar magTempestade dan niet bij ontbreken en dus zijn we er ook!

Minifestival Lathum (Besloten)

We zijn gevraagd om op een privefeest, wat is georganiseerd als een minifestival met meerdere muziekjes, het feest te openen. Dat doen we graag!

Deville les Rouen

Deville les Rouen Deville les Rouen, France

We zijn gevraagd voor een optocht in Deville les Rouen (Frankrijk). Het is een optocht van 2,5 uur, waarin we samen met andere bands gaan spelen.

Bierfestival

Noordkade, Veghel Noordkade, Veghel, Nederland

Op zondag 2 februari 2020 is de Koekbouw op CHV Noorkade in Veghel het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Je vindt er een 60 meter lange toog met meer dan 150 ambachtelijke bieren op de fles, afkomstig van speciale brouwerijen uit binnen en buitenland. Daaronder een flink aantal exclusieve bieren die een echt bierhart sneller […]

Appelpop

amsterdam vondelpark, amsterdam, Nederland

Het is weer die tijd van het jaar!!!