Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

mei 2019

Vestingwandeling 2019

mei 25
Fort Isabella, Reutsedijk
Vught,
+ Google Maps

Op zaterdag 25 mei wordt de mogelijkheid geboden om terug in de tijd te wandelen. Volg de 25 km lange route langs o.a. Fort Orthen en Fort Isabella. Lopend door de Moerputten zie je in de verte de Sint-Jan al staan. De start is op de Parade en daar zullen wij er al zijn om alle lopers alvast te enthousiasmeren. Als de lopers gaan lopen, verplaatsen wij ons langs de route, zodat je ons tussentijds en bij Fort Isabella nog…

Meer weten »

juni 2019

Engelenrun 2019

juni 10 @ 11:00 - 14:00
Golfbaan Haverleij, Leunweg 40
‘s-Hertogenbosch, 5221 BC Netherlands
+ Google Maps

In Engelen wordt al sinds enkele jaren door een kleine groep vrijwilligers een fantastisch hardloopevenement gerealiseerd: De Engelenrun. Tempestade is er vanaf het eerst jaar al bij en we zijn er trots op dat we ook dit jaar weer gevraagd zijn om deze run letterlijk luister bij te zetten.

Meer weten »

Personeelsdag Mytylschool Gabriël (Besloten)

juni 21
Mytylschool Gabriel, Kooikersweg 303
Den Bosch,
+ Google Maps

Mytylschool Gabriël is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Een school die bruist van het leven en midden in een samenleving staat die continu aan verandering onderhevig is. Dat bruisende moet natuurlijk ook tot uiting komen tijdens de jaarlijkse personeelsdag. Daarom is Tempestade gevraagd om er voor (en met) het personeel van de Mytylschool Gabriël iets bijzonders van te gaan maken!

Meer weten »

Opening Zorgboerderij (Besloten)

juni 22

Barbara en Fred gaan iets spannends doen: Een volledig nieuw avontuur starten in hun leven, waarbij persoonlijk en zakelijk nieuwe stappen worden gezet. Graag maken wij van dit moment een feestje!

Meer weten »

Omloop van Empel

juni 30

Op 30 juni 2019 vindt de feestelijke vijfde editie van het succesvolle hardloopevenement de Omloop van Empel plaats. Dit jaar alweer de vijfde en dus extra feestelijke editie. Daar magTempestade dan niet bij ontbreken en dus zijn we er ook!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen