Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juni 2019

Opening Zorgboerderij (Besloten)

22 juni 2019

Barbara en Fred gaan iets spannends doen: Een volledig nieuw avontuur starten in hun leven, waarbij persoonlijk en zakelijk nieuwe stappen worden gezet. Graag maken wij van dit moment een feestje!

Meer weten »

Omloop van Empel

30 juni 2019

Op 30 juni 2019 vindt de feestelijke vijfde editie van het succesvolle hardloopevenement de Omloop van Empel plaats. Dit jaar alweer de vijfde en dus extra feestelijke editie. Daar magTempestade dan niet bij ontbreken en dus zijn we er ook!

Meer weten »

augustus 2019

Minifestival Lathum (Besloten)

30 augustus 2019

We zijn gevraagd om op een privefeest, wat is georganiseerd als een minifestival met meerdere muziekjes, het feest te openen. Dat doen we graag!

Meer weten »

september 2019

Deville les Rouen

8 september 2019
Deville les Rouen Deville les Rouen, France + Google Maps

We zijn gevraagd voor een optocht in Deville les Rouen (Frankrijk). Het is een optocht van 2,5 uur, waarin we samen met andere bands gaan spelen.

Meer weten »

februari 2020

Bierfestival

februari 2 @ 12:00 - 16:00
Noordkade, Veghel, Noordkade
Veghel, Nederland
+ Google Maps

Op zondag 2 februari 2020 is de Koekbouw op CHV Noorkade in Veghel het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Je vindt er een 60 meter lange toog met meer dan 150 ambachtelijke bieren op de fles, afkomstig van speciale brouwerijen uit binnen en buitenland. Daaronder een flink aantal exclusieve bieren die een echt bierhart sneller doet laten kloppen. Daarnaast biedt het Bierkadefestival een gevarieerd programma aan met lekkere live muziek en heerlijke bierbites. Daar wil je gewoon bij zijn.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen