Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juni 2019

Personeelsdag Mytylschool Gabriël (Besloten)

juni 21
Mytylschool Gabriel, Kooikersweg 303
Den Bosch,
+ Google Maps

Mytylschool Gabriël is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Een school die bruist van het leven en midden in een samenleving staat die continu aan verandering onderhevig is. Dat bruisende moet natuurlijk ook tot uiting komen tijdens de jaarlijkse personeelsdag. Daarom is Tempestade gevraagd om er voor (en met) het personeel van de Mytylschool Gabriël iets bijzonders van te gaan maken!

Meer weten »

Opening Zorgboerderij (Besloten)

juni 22

Barbara en Fred gaan iets spannends doen: Een volledig nieuw avontuur starten in hun leven, waarbij persoonlijk en zakelijk nieuwe stappen worden gezet. Graag maken wij van dit moment een feestje!

Meer weten »

Omloop van Empel

juni 30

Op 30 juni 2019 vindt de feestelijke vijfde editie van het succesvolle hardloopevenement de Omloop van Empel plaats. Dit jaar alweer de vijfde en dus extra feestelijke editie. Daar magTempestade dan niet bij ontbreken en dus zijn we er ook!

Meer weten »

augustus 2019

Minifestival Lathum (Besloten)

augustus 30

We zijn gevraagd om op een privefeest, wat is georganiseerd als een minifestival met meerdere muziekjes, het feest te openen. Dat doen we graag!

Meer weten »

september 2019

Deville les Rouen

september 8
Deville les Rouen Deville les Rouen, France + Google Maps

We zijn gevraagd voor een optocht in Deville les Rouen (Frankrijk). Het is een optocht van 2,5 uur, waarin we samen met andere bands gaan spelen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen